MINDX

MINDX

– MINDFULNESS OPFØLGNING

MindX er et opfølgningskursus kun for tidligere Mindfulness-kursister, der enten har været på “8 ugers kursus” eller på “4 intense dage”. Kurset er særligt for dig, der har brug for et kærligt spark i r**** til at få ordentligt gang i meditationspraksis (igen), eller blot ny inspiration til eksisterende praksis. Her får du genopfrisket teknikkerne, sparring med andre ligestillede samt muligheden for at revidere din egen intention omkring egen praksis. Desuden får du fra et par timer til et lille døgn med forkælelse af krop og sjæl, samt godt selskab og hyggeligt samvær! Jeg står til rådighed for at rådgive og vejlede dig bedst muligt til at fastholde din praksis, give tips og øvelser. Der vil være teori og praksis, yoga og meditation med forskellige temaer, som fx. MOTIVATION, MEDFØLELSE, VÆRDIER og lignende.

Målet er, at du vil opleve at MindXdeluxe giver dig mere overskud, indre ro og balance i dit nærvær med andre mennesker. Du forbedrer din koncentrationsevne og bliver effektiv og god til at holde stressniveauet nede, når du mediterer, og det vil fremme din evne til at vise medfølelse. Men du skal prioritere det, og at deltage på dette MindX er en fantastisk mulighed for at komme godt i gang (igen). Det er luksus for krop og sjæl!

MindX afholdes

Lørdag d. 25. maj 2019 kl. 10.00 – 17.00

Sted: Møllergade 22, 2. sal, 5700 Svendborg

PROGRAM

09.45-10.00: Ankomst

10.00-13.00: Kort præsentation – Yoga, åndedrætsøvelser og meditation

13.00-14.00: Frokost

14.00-17.00: Mere mindfulness og sparring

Prisen er: 700,- DKK pr. person.

(incl. frokost, kaffe/the mm.)

Kurset er for minimum 10 og max. 20 deltagere, efter først til mølle-princippet.

MindX er et opfølgningskursus kun for tidligere Mindfulness-kursister, der enten har været på “8 ugers kursus” eller på “4 intense dage”. Kurset er særligt for dig, der har brug for et kærligt spark i r**** til at få ordentligt gang i meditationspraksis (igen), eller blot ny inspiration til eksisterende praksis. Her får du genopfrisket teknikkerne, sparring med andre ligestillede samt muligheden for at revidere din egen intention omkring egen praksis. Desuden får du en dag med forkælelse af krop og sjæl, samt godt selskab og hyggeligt samvær! Jeg står til rådighed for at rådgive og vejlede dig bedst muligt til at fastholde din praksis, give tips og øvelser. Der vil både være teori og praksis, yoga og meditation.