De fleste mennesker lever et aktivt liv med fuld fart på – speederen er trykket i bund, og hvis vi ikke ved, hvor bremsen sidder, kan det gå galt. Skab mere arbejdsglæde, fokus og trivsel i virksomheden!

Din virksomhed kan hyre Christina Flyger til at afholde workshops, foredrag og temadage fx. om Mindfulness og Stresshåndtering. Her får du og dine medarbejdere redskaber til at forebygge og reducere hverdagens stress, samt konkrete teknikker som fremmer koncentrationsevnen og giver mere nærvær og arbejdsglæde! Virksomhedskurser skræddersys efter den enkelte virksomheds behov og ønsker. Tag kontakt allerede i dag og lad os tale om, hvad jeg kan gøre for Jer!

At lære at håndtere stress og holde balancen i en aktiv hverdag styrker den personlige trivsel, og når medarbejderen trives, trives virksomheden. Dette udtrykker sig især gennem et lavt stress-niveau og et lavt sygefravær.

Med foredraget ”Et liv i balance – med Mindfulness & Streshåndtering” giver Christina Flyger sit bud på, hvad der skal til for at holde balancen i et aktivt liv. Du får gode råd, vejledning, konkrete teknikker og øvelser, hvor du mærker på egen krop, hvor bremsen sidder, og hvordan du kan tanke dig selv op, så du kan leve et liv med mere balance, mere nærvær og indre ro, mindre stress og mere glæde. Christina Flyger er kendt for at give brugbare, konkrete redskaber og øvelser, der får dig helt ned i kroppen, så du bedre kan fokusere og slappe af.

Coaching for ledere og medarbejdere er et forløb med uvildig sparring og fælles refleksion. Her drøfter vi dine problemstillinger og finder nye veje til mere mening og tilfredshed.

Jeg er cert. Life- og business coach fra Manning Inspire samt cert. Stresscoach fra Forebyg Stress. Jeg arbejder efter de gældende ICF- regler, og jeg respekterer naturligvis tavshedspligten.