MINDFUL YIN YOGA WORKSHOPS

med yogalærer Christina Flyger

Datoer: 11/1, 18/1, 25/1, 1/2 og 8/2 2023

Tid: kl. 10.00-12.00 ELLER 18.30-20.30

PRIS 300,- DKK pr. workshop eller 1.200,- DKK for alle fem workshops (spar 300,- DKK)

Yin yoga handler om at afspænde, give efter og strække bindevævet mere end at skabe styrke. Yin yoga udspringer fra kinesisk medicin og arbejder med meridian-par.

Med disse 5 Yin yoga workshops løsner vi op for bindevævet og dybe spændinger i krop og sind, som dermed åbner op for blokeringer og stagneret energi. Vi arbejder med åndedrættet og har god tid i stillingerne, så det bliver beroligende og nærende. Vi starter med meditation og slutter med afspænding. Krop, sind og sjæl bliver bløde som smør.

Christina Flyger er uddannet yogalærer og mindfulness instruktør med ønsket om at skabe et hjerterum med plads til indre ro og dyb kontakt til os selv og hinanden.

Datoer og temaer er: 

11/1: Lunger og Tyktarm meridian

Styrer vejrtrækning og bortelimination af affaldsstoffer.

Balance: Mod, nysgerrig og sprudlende / Ubalance: tristhed, sorg og ked af det.

18/1: Milt og Mave meridian

Styrer fordøjelsen og distribution af næringsstoffer. 

Balance: Visdom, jordforbindelse og livsappetit / Ubalance: bekymret, ubeslutsom og skeptisk.

25/1: Hjerte og Tyndtarm meridian

Styrer blodcirkulation, er godt mod hedeture og hjerteproblemer, giver bedre nattesøvn. 

Balance: Medfølelse, empati, glæde / Ubalance: Fjendtlig, utålmodig, intolerant.

1/2: Nyre og Blære meridian. 

Renser blodet, styrer urinveje og har betydning for vores krops batteri og energi. 

Balance: Fred, harmoni og selvindsigt / Ubalance: frygt, forskrækket og fikseret.

 

8/2: Lever og Galdeblære meridian

Styrer chi-flow/prana i hele kroppen, samt hjælper på afgiftning. 

Balance: Gå på mod og medfølelse / Ubalance: vrede, frustration, deprimeret.

MAX ANTAL DELTAGERE: 18

Sted: Møllergade 22, 2. Sal, 5700 Svendborg

PRIS 300,- DKK pr. workshop eller 1.200,- DKK for alle fem workshops (spar 300,- DKK)

Skriv “ALLE 5” eller “dato” i besked-feltet ved tilmelding.

 

 

WORKSHOP: “Vejrtrækningen – en nøgle til velvære”

Yogaworkshop med gæsteunderviser Simon Krohn

Dato: Søndag den 7. maj 2023 kl. 10.00-16.00

PRIS 650,- DKK

 Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker, hvordan du har det. Hvis din vejrtrækning er anspændt, kan det således holde dig fanget i en tilstand af uro, og omvendt kan vejrtrækningen føre til tilstande af dyb fred og harmoni. Derfor har vejrtrækningen altid spillet en vigtig rolle i yogatraditionen.

Simon Krohn har arbejdet med vejrtrækningen i 25 år og har netop skrevet en bog om emnet. På workshoppen deler han sine greatest hits af teknikker til at skabe indre fred og harmoni gennem vejrtrækningen. Vi skal altså ikke blot forstå vejrtrækningens potentiale, vi skal også opleve det i egen krop.

I løbet af workshoppen skal vi afprøve forskellige måder at arbejde med vejrtrækningen i statiske yogastillinger og i flowbaserede øvelser, og vi skal lave en række klassiske vejrtrækningsteknikker. Selvom vi skal dyrke en del yoga, behøver du hverken at være smidig eller hjemmevant med yoga. Hvis du blot trækker vejret, er du velkommen.

Der vil være frokostpause kl. 12.45-13.45.

Du behøver ikke stor erfaring med yoga for at deltage, og du kan forvente en stærk og fin oplevelse.

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til bøgerne ”Nærmere noget”, som handler om filosofien bag yoga, og ”Liv og luft”, som handler om vejrtrækningen. 

Læs mere om Simon på: www.mindyourself.dk  

MAX ANTAL DELTAGERE: 80

Sted: Guldsalen, Borgerforeningen, Ramsherred 4, 5700 Svendborg

NYTÅRSKUR & MINDFUL YOGA-WORKSHOP

En yogaworkshop med yogalærer Christina Flyger

Dato: Lørdag 25. februar 2023 kl. 10.00 – 16.00

PRIS 600,- DKK 

– Trænger du til at få genopladet batterierne?
– Længes du efter at få kontakt med din indre ro?
– Vil du forkæle dig selv med en dag med yoga, meditation og refleksion, så du kan give slip på år 2022 og komme godt i gang med 2023?

Så kom med til Nytårskur & Yogaworkshop! Efter Covid-19 og nu med energi-krise, inflation og krig i Ukraine er der brug for ro i nervesystemet – mere end nogensinde. Derfor glæder jeg mig til at afholde denne workshop, hvor vi skaber ro, blødhed og varme, får sagt godt farvel til 2022, så vi kan byde det nye år velkommen med et åbent hjerte, så 2023 kan blive et år med balance, nærvær og fokus på det gode i livet.

Målet med dagen er, at give dig mere overskud, indre ro og balance i dit nærvær med andre mennesker. Du forbedrer din koncentrationsevne og bliver effektiv og god til at holde stressniveauet nede, når du mediterer, og det vil fremme din evne til at vise medfølelse. Men du skal prioritere det, og at deltage på denne workshop er en fantastisk mulighed for at komme godt i gang (igen). Det er luksus for krop, sind og sjæl!

Effekten af Mindfulness er størst, når vi praktiserer – ikke bare tænker på at gøre det… Når jeg holder fast i min meditationspraksis (og det gør jeg), så får jeg øje på lys, stjernestunder, lykkeglimt, taknemmelighed, håb og små øjeblikke med glæde, kærlighed og meningsfuldhed – selvom der er så meget at være bekymret, bange og angst for. Jeg vil ikke lade frygten styre mit liv, og jeg er dybt taknemmelig for min Mindfulness-praksis, som hjælper mig med at holde modet oppe.

Program:
09.45-10.00: Ankomst
10.00-10.30: Velkomst og meditation
10.30-12.00: Mindful Yoga, åndedrætsøvelser og afspænding
12.00-12.30: Loving-kindness meditation og stilhed
12.30-13.30: Frokost (medbring selv)
13.30-15.30: Nytårsrefleksion: status for 2022 og mål for 2023
15.30-16.00: Mindfulness meditation og et glas bobler

Du kan deltage i workshoppen, uanset om du er begynder eller erfaren med yoga. Jeg tager kærligt hensyn til alle og giver forskellige guides alt efter behov. Her skal vi ikke være ens, og der er ingen præstation, hvor stillingerne skal se ud på en bestemt måde. Det skal føles rart indeni dig, så både din krop, dit sind og din sjæl næres og dit nervesystem falder helt til ro.

Christina Flyger er uddannet coach, yogalærer og Mindfulness instruktør. Hun ønsker at skabe et hjerterum med plads til en dyb kontakt til os selv og hinanden. 

MAX ANTAL DELTAGERE: 18

Sted: Møllergade 22, 2. sal, Svendborg

Hold oprettes ved min. 10 deltagere.

Skriv venligst Nytårskur og yoga i besked-feltet ved tilmelding.