MINDX

MINDFULNESS & NYTÅRSKUR

– MINDFULNESS OPFØLGNING

Så er der langt om længe MindX i kalenderen igen. Efter Covid-19 og nu med energi-krise, inflation og krig i Ukraine er der brug for ro i nervesystemet mere end nogensinde. Derfor glæder jeg mig til at afholde en dag med Mindfulness for tidligere kursister, så du kan finde frem til din Mindfulness intention igen. Som vi ved, så er effekten af Mindfulness størst, når vi praktiserer – ikke bare tænker på at gøre det… Temaet denne gang er Nytårskur. Vi skal lave Mindful Yoga, Mindfulness meditation, åndedrætsøvelser og efter frokost guider jeg en nytårskur med visualisering, refleksion, staus for 2022 og mål for det nye år, så du kommer hjem med en (ny) intention for din Mindfulness-praksis, så du kan holde nervesystemet i balance.

MindX er et opfølgningskursus kun for tidligere Mindfulness-kursister, der enten har været på “8 ugers kursus” eller på “4 intense dage” eller i individuelt Mindfulness-forløb hos mig. Kurset er særligt for dig, der har brug for et kærligt spark i r**** til at få ordentligt gang i meditationspraksis (igen), eller blot ny inspiration til eksisterende praksis. Her får du genopfrisket teknikkerne, sparring med andre ligestillede samt muligheden for at revidere din egen intention omkring egen praksis. Desuden får du fra en dag med forkælelse af krop, sind og sjæl, samt godt selskab og hyggeligt samvær!

Jeg står til rådighed for at rådgive og vejlede dig bedst muligt til at fastholde din praksis, give tips og øvelser. Der vil være teori og praksis, yoga og meditation med forskellige temaer, som fx. Motivation, Medfølelse, Værdier og lignende.

Målet er, at du vil opleve, at MindX giver dig mere overskud, indre ro og balance i dit nærvær med andre mennesker. Du forbedrer din koncentrationsevne og bliver effektiv og god til at holde stressniveauet nede, når du mediterer, og det vil fremme din evne til at vise medfølelse. Men du skal prioritere det, og at deltage på dette MindX er en fantastisk mulighed for at komme godt i gang (igen). Det er egenomsorg og selvkærlighed, som fylder dig op, så du kan give omsorg og kærlighed til dine nære og kære!

MindX afholdes

Lørdag d. 28. januar 2023 kl. 10.00 – 16.00

Sted: Møllergade 22, 2. sal, 5700 Svendborg

PROGRAM

09.45-10.00: Ankomst

10.00-10.30: Velkomst og meditation

10.30-12.00: Mindful Yoga, åndedrætsøvelser og afspænding

12.00-12.30: Loving-kindness meditation og stilhed

12.30-13.30: Frokost 

13.30-15.30: Nytårsrefleksion, status for 2022, mål for 2023, ny intention

15.30-16.00: Mindfulness meditation og et glas bobler

Prisen er: 600,- DKK pr. person. 

Prisen inkluderer frokost, kaffe/the, bobler mm. Frokost består af en økologisk bolle med tunsalat eller skinke/ost. Hvis du har allergi eller andre behov, bedes du selv medbringe frokost.

Kurset er for minimum 10 og max. 20 deltagere, efter først til mølle-princippet.