MINDFULNESS & STRESSHÅNDTERING

8 UGER MED BEVIDST NÆRVÆR

– ET KURSUS MED FOKUS PÅ NÆRVÆR,
ACCEPT OG INDRE RO

HVEM KAN DELTAGE?

Forløbet er for dig, der vil:

· have mindre tankemylder og mere indre ro og glæde i hverdagen

·  sove bedre og lære at håndtere stress

· styrke evnen til at træffe bevidste beslutninger og være mentalt klar

· forbedre koncentrationsevnen og kreativ tænkning

· øge evnen til at håndtere udfordringer

· lære forskellige teknikker til nærvær, dyb ro og mindre stress.

Med dette evidensbaserede Mindfulness-kursus lærer du at skabe indre ro i krop, sind og hjerte. Du får styr på dit tankemylder og oplever mere ro og dermed bedre nattesøvn. At træne dit fokus, nærvær og din koncentrationsevne med konkrete teknikker, bliver du mere bevidst og accepterende i din tilgang til livet.

HVORDAN FOREGÅR FORLØBET?

Forløbet foregår i en gruppe på 4 – 10 personer i 8 sessioner, med undervisning 2½ time ugentligt. Undervisningen varetages af Christina Flyger, cert. stress-coach og mindfulness-instruktør.

Der undervises bl.a. i klassiske mindfulness-teknikker; forskellige meditationsøvelser, lette yoga-øvelser, teori om stresshåndtering, øvelser i at forholde sig til sig selv og de tanker, følelser og kropslige fornemmelser, man har, samt teori om åndedræt og meditation. Der udleves skriftligt materiale hver uge. Forløbet veksler mellem oplæg, forskellige øvelser og feedback fra deltagerne. Der udleveres en CD med guidede meditationer og afspændingsøvelser til hjemmearbejde, som anbefales at lave under kursusforløbet, da det er det du gør mellem sessionerne, der får dig til at rykke!

Målet med forløbet er at lære metoden og få den til at virke for dig, så den bliver et nyttigt redskab i fremtiden. Kurset er ikke et terapi-forløb.

HVAD ER MINDFULNESS?

Mindfulness betyder bevidst nærvær – en form for tilstedeværelse, der kommer af at være opmærksom på det, der er i nuet på en ikke-dømmende eller vurderende måde, med accept af det, der er. Teknikkerne i mindfulness stammer primært fra Buddhisme og yogaen, og metoden blev (gen-) skabt af Psykolog Jon Kabat-Zinn i USA i 1970´erne.

Forløbet starter

Pt. kun individuelle forløb – løbende opstart

Datoer

.

Tid

Sted

Møllergade 22, 2. sal, 5700 Svendborg

Pris

(incl. moms, kursusmateriale og CD)

MINDFULNESS & STRESSHÅNDTERING

INDIVIDUELT FORLØB

– 8 SESSIONER MED FOKUS PÅ NÆRVÆR,
ACCEPT OG INDRE RO

Gennem individuelle Mindfulness-sessioner lærer du at skabe indre ro i krop, sind og hjerte, at træne dit nærvær og din koncentrationsevne, så du får styr på dit tankemylder. Når du oplever mere ro, får du også en bedre nattesøvn, samt du bliver mere bevidst og accepterende i din tilgang til livet.

HVEM KAN DELTAGE?

Et individuelt forløb er for dig, der vil have personlig sparring og coaching om Mindfulness og Stresshåndtering. Måske har du ikke lyst til at være på et hold med andre, eller måske har du været på et kursus, men mangler personlig sparring til at få teknikkerne til at virke.

Du vil:

· have mere indre ro og glæde i hverdagen

· lære at håndtere stress, tankemylder og dermed sove bedre

· styrke evnen til at træffe de rigtige beslutninger

· forbedre koncentrationsevnen og kreativ tænkning

· øge evnen til at håndtere udfordringer

· styrke dit personlige lederskab

· have større selvindsigt og autenticitet

· lære forskellige teknikker til nærvær, livsglæde og mindre stress.

Mindfulness betyder bevidst nærvær – en form for tilstedeværelse, der kommer af at være opmærksom på det, der er i nuet på en ikke-dømmende eller vurderende måde, med accept af det, der er. Teknikkerne i Mindfulness stammer primært fra Buddhisme og yogaen, og metoden blev (gen-) skabt af Psykolog Jon Kabat-Zinn i USA i 1970´erne.

HVORDAN FOREGÅR FORLØBET?

Et individuelt forløb med 8 sessioner a’ 90 minutter med Christina Flyger som Mindfulness-instruktør, Coach og Mentor foregår enten i Svendborg eller online. Hvis du bor på Sjælland eller i Jylland, finder vi et sted i din nærhed til første session, resten tager vi over skype/telefon/teams/facetime. Du får en kursusmappe med nyt materiale hver session.

Sted

Møllergade 22, 2. sal, 5700 Svendborg eller på Rolf Krakes Vej 22, Thurø eller online

Pris

9.600,-  (inkl. moms for private)

(Pris er ex. moms for virksomheder)

MINDFULNESS & STRESSHÅNDTERING

MINDFULNESS PÅ GL. AVERNÆS – 4 INTENSE DAGE

NÆRVÆR, ACCEPT OG INDRE RO! (pt ingen kursusdage)

Flere mennesker har fået øjnene op for, at de skal gøre en aktiv indsats for at holde fokus i en tid med store krav og udfordringer i både arbejds- og privatliv. Når dagligdagens opgaver hober sig op i en sådan grad, at man får fornemmelsen af at være bagefter, kan det være svært at slippe tankerne om arbejdet, når man har fri og er sammen med familien – fysisk. Mentalt kredser tankerne stadigt om jobbet. Nogle gange har vi så mange bolde i luften, at det kan være svært at holde fokus, så vi ikke får uddelegeret opgaver, prioriteret det væsentlige og bliver mindre produktive.

På dette Mindfulness-kursus får du enkle, effektive og brugbare redskab til at opnå fokus, klarhed og koncentration!

Dette kursus er for dig, der vil starte året med at

· forkæle dig selv med 4 dages meditationskursus i skønne omgivelser og med lækker mad

· lære teknikker til mere nærvær, glæde, indre ro og mindre stress

· blive bedre til at fokusere og slappe af

· være en mere ressourcefuld og positiv leder, kollega, ægtefælle, mm.

· øge evnen til at håndtere udfordringer konstruktivt

Udbytte

Du får 20 timers undervisning med Christina Flyger, så du ved kursets afslutning har en solid erfaring med Mindfulness metoden gennem 8 sessioner Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). Du kan bruge teknikkerne som et nyttigt redskab i fremtiden – både personligt og professionelt. Der er også indlagt tid til pauser, refleksion og egen motion, så du kan lade dine batterier helt op i de skønne omgivelser på Gl. Avernæs.

Kursusindhold

Der undervises i klassiske mindfulness-teknikker (MBSR); forskellige meditationsøvelser, de 7 grundholdninger, teori om personligt lederskab og stresshåndtering. Forløbet veksler mellem oplæg, forskellige øvelser (meditation, åndedrætsøvelser, yoga mm.) og feedback fra deltagerne. Der udleveres en CD med guidede meditationer og afspændings-øvelser samt en arbejdsmappe. Kursusprogram kan fremsendes efter forespørgsel.

Undervejs sørger Gl. Avernæs’ dejlige køkken for lækker og sund mad tilberedt af årstidens friske, lokale, økologiske råvarer. Gennem hele opholdet serverer vi også kaffe/te, juice, kage, grønne snacks, müsli, frugt og andet godt. Der vil være rig lejlighed til at nyde den smukke natur, der omgiver Gl. Avernæs. Med den betagende udsigt af vandet til alle sider, kan man ikke undgå at føle sig som en del af noget større.

Praktiske oplysninger

Kurset foregår i de skønne omgivelser på Gl. Avernæs med en lille eksklusiv gruppe på max. 12 personer. Undervisningen varetages af Christina Flyger, cert. Stress-coach, mindfulness-instruktør og yogalærer siden 2010. Christina Flyger er selvstændig, og har med stor succes afholdt flere Mindfulness-kurser, foredrag, workshops mm. Du får  konkrete teknikker, øvelser og brugbare redskaber på en jordnær og anerkendende måde, som kan bruges både i arbejds- og privatlivet.

Kursusdage

.

Sted

Hotel Gl. Avernæs, Helnæsvej 9, 5631 Ebberup

Medbring

Tøj til bevægelse – både udendørs og indendørs brug, samt yogamåtte, tæppe og pude.

Pris

.

Prisen dækker undervisningsmaterialer, fuld forplejning samt overnatning i enkeltværelse fire dage og tre nætter.

(Øl, vin og sodavand skal tilkøbes.)

Tilmeldingsfrist senest .