MINDFULNESS & STRESSHÅNDTERING

8 UGER MED BEVIDST NÆRVÆR

– ET KURSUS MED FOKUS PÅ NÆRVÆR,
ACCEPT OG INDRE RO

HVEM KAN DELTAGE?

Forløbet er for dig, der vil:

· Ha mere indre ro og glæde i hverdagen

· Lære at håndtere stress og være mentalt stærk

· Styrke evnen til at træffe de rigtige beslutninger

· Forbedre koncentrationsevnen og kreativ tænkning

· Øge evnen til at håndtere udfordringer

· Ha større selvindsigt og autenticitet

· Lære forskellige teknikker til nærvær, livsglæde og mindre stress.

Mindfulness skaber indre ro i krop og sind, at træne dit nærvær og din koncentrationsevne samt gør dig mere bevidst og accepterende i din tilgang til livet.

HVORDAN FOREGÅR FORLØBET?

Forløbet foregår i en gruppe på max. 10 personer i 8 uger, med undervisning 2½ time ugentligt. Undervisningen varetages af Christina Flyger, cert. stress-coach og mindfulness-instruktør.

Der undervises bl.a. i klassiske mindfulness-teknikker; forskellige meditationsøvelser, lette yoga-øvelser, teori om stresshåndtering, øvelser i at forholde sig til sig selv og de tanker, følelser og kropslige fornemmelser, man har, samt teori om åndedræt og meditation. Der udleves skriftligt materiale hver uge. Forløbet veksler mellem oplæg, forskellige øvelser og feedback fra deltagerne. Der udleveres en CD med guidede meditationer og afspændingsøvelser til hjemmearbejde, som anbefales at lave under kursusforløbet, da det er det du gør mellem sessionerne, der får dig til at rykke!

Målet med forløbet er at lære metoden, så den bliver et nyttigt redskab i fremtiden, samt at udveksle erfaringer undervejs. Kurset er ikke et terapi-forløb.

HVAD ER MINDFULNESS?

Mindfulness betyder bevidst nærvær – en form for tilstedeværelse, der kommer af at være opmærksom på det, der er i nuet på en ikke-dømmende eller vurderende måde, med accept af det, der er. Teknikkerne i mindfulness stammer primært fra Buddhisme og yogaen, og metoden blev (gen-) skabt af Psykolog Jon Kabat-Zinn i USA i 1970´erne.

Forløbet starter

Pt. afholdes kun individuelle forløb (pris: 8.000,- for 8 sessioner a 90 minutter).

Datoer

Tid

.

Sted

Møllergade 22, 2. sal, 5700 Svendborg

Pris

4.000,- DKK (incl. moms, kursusmateriale og CD)

MINDFULNESS & STRESSHÅNDTERING

INDIVIDUELT FORLØB

– 8 SESSIONER MED FOKUS PÅ NÆRVÆR,
ACCEPT OG INDRE RO

Målet med at træne Mindfulness meditation er at skabe indre ro i krop og sind, at træne dit nærvær og din koncentrationsevne samt blive mere bevidst og accepterende i din tilgang til livet..

HVEM KAN DELTAGE?
Et individuelt forløb er for dig, der vil have personlig sparring og coaching om Mindfulness og Stresshåndtering. Du vil:

· Ha mere indre ro og glæde i hverdagen
· Lære at håndtere stress
· Styrke evnen til at træffe de rigtige beslutninger
· Forbedre koncentrationsevnen og kreativ tænkning
· Øge evnen til at håndtere udfordringer
· Styrke dit personlige lederskab
· Ha større selvindsigt og autenticitet
· Lære forskellige teknikker til nærvær, livsglæde og mindre stress.

Mindfulness betyder bevidst nærvær – en form for tilstedeværelse, der kommer af at være opmærksom på det, der er i nuet på en ikke-dømmende eller vurderende måde, med accept af det, der er. Teknikkerne i Mindfulness stammer primært fra Buddhisme og yogaen, og metoden blev (gen-) skabt af Psykolog Jon Kabat-Zinn i USA i 1970´erne.

HVORDAN FOREGÅR FORLØBET?
Et individuelt forløb med 8 sessioner a’ 90 minutter med Christina Flyger som Mindfulness-instruktør, Coach og Mentor foregår enten i Svendborg eller over skype/telefon. Hvis du bor på Sjælland eller i Jylland, finder vi et sted i din nærhed til nogle af sessionerne, resten tager vi over skype/telefon.

Sted
Møllergade 22, 2. sal, 5700 Svendborg

Pris
8.000,- DKK (inkl. materiale og CD)

(Pris er ex. moms for virksomheder)

MINDFULNESS & STRESSHÅNDTERING

MINDFULNESS PÅ GL. AVERNÆS – 4 INTENSE DAGE

NÆRVÆR, ACCEPT OG INDRE RO!

Flere mennesker har fået øjnene op for, at de skal gøre en aktiv indsats for at holde fokus i en tid med store krav og udfordringer i både arbejds- og privatliv. Når dagligdagens opgaver hober sig op i en sådan grad, at man får fornemmelsen af at være bagefter, kan det være svært at slippe tankerne om arbejdet, når man har fri og er sammen med familien – fysisk. Mentalt kredser tankerne stadigt om jobbet. Nogle gange har vi så mange bolde i luften, at det kan være svært at holde fokus, så vi ikke får uddelegeret opgaver, prioriteret det væsentlige og bliver mindre produktive.

På dette Mindfulness-kursus får du enkle, effektive og brugbare redskab til at opnå fokus, klarhed og koncentration!

Dette kursus er for dig, der vil
· Forkæle dig selv med 4 dages meditationskursus i skønne omgivelser
· Lære teknikker til mere nærvær, glæde, indre ro og mindre stress
· Blive bedre til at fokusere og slappe af
· Være en mere ressourcefuld og positiv leder, kollega, ægtefælle, mm.
· Øge evnen til at håndtere udfordringer konstruktivt

Udbytte
Ved kursets afslutning har du solid erfaring med Mindfulness metoden gennem 8 sessioner Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) og kan bruge teknikkerne som et nyttigt redskab i fremtiden – både personligt og professionelt.

Kursusindhold
Der undervises i klassiske mindfulness-teknikker (MBSR); forskellige meditationsøvelser, de 7 grundholdninger, teori om personligt lederskab og stresshåndtering. Forløbet veksler mellem oplæg, forskellige øvelser og feedback fra deltagerne. Der udleveres en CD med guidede meditationer og afspændings-øvelser samt en arbejdsmappe.

Undervejs sørger Gl. Avernæs’ dejlige køkken for god og sund mad tilberedt af årstidens friske og fortrinsvis økologiske råvarer. Gennem hele opholdet serverer vi også kaffe/te, juice, kage, grønne snacks, müsli, frugt og andet godt. Der vil være rig lejlighed til at nyde den smukke natur, der omgiver Gl. Avernæs. Med den betagende udsigt af vandet til alle sider, kan man ikke undgå at føle sig som en del af noget større.

Praktiske oplysninger
Kurset foregår i de skønne omgivelser på Gl. Avernæs med en lille eksklusiv gruppe på max. 12 personer. Undervisningen varetages af Christina Flyger, cert. Stress-coach, mindfulness-instruktør og yogalærer. Christina Flyger er selvstændig, og har med stor succes afholdt flere Mindfulness-kurser, foredrag, workshops mm. Hun er kendt for at give konkrete teknikker, brugbare redskaber på en jordnær og anerkendende måde, som kan bruges både i arbejds- og privatlivet.

Kursusdage
Mandag den 11. juni 2018 kl. 11.00 – torsdag den 14. juni 2018 kl. 14.00.

Sted
Hotel Gl. Avernæs, Helnæsvej 9, 5631 Ebberup

Medbring
Tøj til bevægelse – både udendørs og indendørs brug.

Pris
6.995,- kr. incl. moms.
Prisen dækker undervisningsmaterialer, fuld forplejning samt overnatning i enkeltværelse.