SOMMER YOGA-WORKSHOP


med yogalærer Christina Flyger

Dato: Onsdag 7. juni 2017 kl. 10.00-12.30
ELLER
Dato: Mandag 12. juni 2017 kl. 18.00-20.30

PRIS 300,- DKK pr. workshop

På denne sommerworkshop får du et yogaprogram, som du kan lave selv i sommerpausen. Programmet har fokus på mave og ryg, især nedre ryg. Ved at holde musklerne omkring rygsøjlen stærke og smidige, undgår du smerter og spændinger, som begrænser din bevægefrihed – både kropsligt og mentalt.

Mange drømmer om at lave lidt yoga derhjemme, men er i tvivl om, hvordan de skal komme i gang. På denne workshop får du et konkret, enkelt og brugbart program, du nemt kan lave. Programmet kan laves på 15-30 minutter, og du kan evt. dele det op i 2, så du laver første halvdel hver anden dag og anden halvdel hver anden dag.

Øvelserne bliver gennemgået grundigt, og der vil være tid til at stille spørgsmål, så du føler dig godt klædt på til at lave dette yogaprogram selv. Workshoppen afsluttes med en dejlig, lang, guidet afspænding.

MAX ANTAL DELTAGERE: 20
STED: MØLLERGADE 22, 2. SAL, 5700 SVENDBORG
HOLD OPRETTES VED MIN. 10 DELTAGERE.

WORKSHOP: “Yoga – en meditativ praksis”

Yogaworkshop med gæsteunderviser Simon Krohn
Dato: Søndag den 8. oktober 2017 kl. 10.00-17.00

PRIS 650,- DKK

Indtil midten af 1900-tallet var meditation det primære element i yoga. Siden da er yoga i højere og højere grad blevet til en kropslig træning, og yoga og meditation bliver i dag set som to forskellige discipliner. Det meditative aspekt ligger dog stadig i yogastillingernes DNA, og det er ofte gennem dette aspekt, at vi bliver rørt af yogaen. Derfor er det oplagt at udforske meditationen i yogastillingerne og derved forstærke effekten af yogaen.

I løbet af seks timer skal vi kigge på fire af de vigtigste meditationsteknikker. Workshoppen vil veksle mellem teori og praksis, idet vi først skal forstå de traditionelle meditationer og derefter tage dem med ind i øvelserne på yogamåtten. Der vil være frokostpause kl. 13.00-14.00.

Du behøver ikke stor erfaring med yoga for at deltage, og du kan forvente en stærk og fin oplevelse.

Simon Krohn er uddannet yogalærer, og som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau indenfor Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Simon har undervist yoga og meditation i mere end 10 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere.

MAX ANTAL DELTAGERE: 80
STED: GULDSALEN, BORGERFORENINGEN, RAMSHERRED 4, 5700 SVENDBORG
HOLD OPRETTES VED MIN. 10 DELTAGERE.

FORÆLDER/BARN YOGA-WORKSHOP 

“LEGENDE NÆRVÆR” med yogalærer Christina Flyger

Dato: Lørdag 21. marts 2020 – AFLYST

kl. 10.00-11.30 (børn 4-7 år) 

kl. 12.30-14.00 (børn 8-12 år)

kl. 15.00-16.30 (børn 12-18 år)

PRIS 300,- DKK pr. workshop for en voksen og ét barn.

Denne workshop til alle børn og forældre/bedsteforældre/tanter/onkler, der vil have inspiration til en legende og nærværende yogapraksis sammen. Vi vil lege med klassiske yogastillinger, par-øvelser, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding. Undervisningen vil foregå i børnehøjde, og bemærk at der er tre forskellige aldersgrupper. Jeg anbefaler, at der kommer en voksen sammen med hvert barn.

At lave yoga sammen er en dejlig, sjov og nærværende praksis, der bidrager til en varm, tryg og tillidsfuld relation med dit barn, barnebarn, nevø/niece. 

Christina Flyger er uddannet yogalærer og Mindfulness instruktør, og mor til Sille på 15 år og Jonas på 18 år. Hun ønsker at skabe et hjerterum med plads til en dyb kontakt til os selv og hinanden. Disse workshops bliver hurtigt fuldt booket, så vent ikke for længe med at reservere jeres plads.

MAX ANTAL DELTAGERE: 20

STED: MØLLERGADE 22, 2. SAL, 5700 SVENDBORG

HOLD OPRETTES VED MIN. 10 DELTAGERE.

Skriv venligst navn + alder på barnet i besked-feltet ved tilmelding.